Mmmm siden 1908

Baker Nordby er et tradisjonelt bakeri og konditori som lager kaker, boller og surdeigsbrød. Bakeriet er en familiebedrift som har holdt på siden 1908.

 

Vi holder til på Hauketo der vi har et stort bakeri og et lite kontor. I tillegg har vi 14 kafeér rundt om i Oslo, Akershus og Buskerud. 

 

Fjerde generasjon og bakermester Karl-Petter Nordby, sammen med kona, Birgitta Nordby, driver bakeriet sammen med mange flinke bakere, konditorer og andre som får bakeriet til å gå rundt
 

Bakemester og daglig leder, Karl-Petter Nordby, sammen med sønnen og bakersvenn, Karl Henrik Nordby.

Filosofi

Fra første deig har vi vært rause med råvarene, og den tradisjonen har vi holdt på siden. I over hundre år har vi rullet ut boller og annen bakst, bakt på gamle familieoppskrifter.

Baker Nordby har røtter i naturen. Den gode baksten starter med de gode råvarene. Korn i kakene, melk i muffinsene og fløte i fyllet. Rett og slett fra jord til bord. Slik vi bakte i 1908, og slik vi baker i dag.

En bakermesters kunst ligger i detaljene. Selv om mye har forandret seg siden vi satte den første deigen på Tøyen i 1908, lever familiens tradisjoner videre. For å gjenspeile vårt rotfeste i de naturlige råvarene har vi hentet naturen inn i bakeriene våre. Fargene, luktene og ikke minst smakene skal vitne om vår kjærlighet for den gode, naturlige baksten.

I 1908 åpnet bakeren Karl Paul Nordby sitt første bakeri i Kristiania. Det startet som en melkebutikk og brødutsalg. Karl Paul satt på sin høye hest mens han kjørte rundt til kunder og leverte brød og melkeflasker. 

Historien

I 1908 åpnet bakeren Karl Paul Nordby sitt første bakeri i Kristiania. Det startet som en melkebutikk og brødutsalg. Karl Paul kjørte hest og kjerre mens han leverte brød og melkeflasker til kunder rundt om i Oslo øst. 

 

Over hundre år etter at Baker Nordby i Kristiania åpnet sitt lille bakeri og melkehandel på Tøyen, kan du kjenne lukten av ferske bakevarer strømme ut i gatene, fortsatt i samme by, fortsatt av samme familie. 

Baker Nordby AS

Bjørnerudveien 17
1266 Oslo

Norge/Norway