top of page

Brød bakt med kjærlighet, hevet over enhver tvil

De fleste brød fra store fabrikker og matbutikker inneholder ofte mye stivelse og mange rare ingredienser man ikke har hørt om før. Ingrediensene blir tilsatt fordi man ønsker at brødene skal heve i et hurtig tempo og bli fortere ferdig. Vi mener at dårlig tid er en lite smart ingrediens å tilsette et brød.

Se alle brødene våre her

Vi har surdeig i alle brødene

Alle våre brød er laget med surdeig – i større eller mindre grad. Vi lager surdeigsbrød fordi det smaker og lukter fantastisk, men også fordi brød laget med surdeig er lettere å fordøye for magen og har et høyt næringsinnhold. Surdeig gjør også at brødet holder seg fersk lenger, derfor kan noen av brødene våre, hvis de oppbevares riktig, føles ferskt flere dager etter at du kjøpte det.

 

Koker melet

Vi koker melet før det går i deigen. Dette gir det ferdig brødet en god og skjærefast skorpe i tillegg til at det smuler mindre.

Vi langhever brødene i 12 timer

Som sagt, dårlig tid er en lite god ingrediens å putte i et brød.  Deigen har godt av å hvile lenge. Ved å langheve brødene får de god tid til å utvikle god smak, samtidig som de får en bedre karamellisering i skorpen.

 

Se alle brødene våre her

F88AE27A-A51A-47D1-AA82-659B0317A5EF_edi
IMG_1509.JPG
bottom of page