Brød bakt med kjærlighet, hevet over enhver tvil
De fleste brød fra store fabrikker og matbutikker inneholder ofte mye stivelse og mange rare ingredienser man ikke har hørt om før. Ingrediensene blir tilsatt fordi man ønsker at brødene skal heve i et hurtig tempo og bli fortere ferdig. Vi mener at dårlig tid er en lite smart ingrediens å tilsette et brød.
Vi har surdeig i alle brødene
Alle våre brød er laget med surdeig – i større eller mindre grad. Vi lager surdeigsbrød fordi det smaker og lukter fantastisk, men også fordi brød laget med surdeig er lettere å fordøye for magen og har et høyt næringsinnhold. Surdeig gjør også at brødet holder seg fersk lenger, derfor kan noen av brødene våre, hvis de oppbevares riktig, føles ferskt flere dager etter at du kjøpte det.
Koker melet
Vi koker melet før det går i deigen. Dette gir det ferdig brødet en god og skjærefast skorpe i tillegg til at det smuler mindre.
Vi langhever brødene i 12 timer
Som sagt, dårlig tid er en lite god ingrediens å putte i et brød. Deigen har godt av å hvile lenge. Ved å langheve brødene får de god tid til å utvikle god smak, samtidig som de får en bedre karamellisering i skorpen.