Våre brød

Alle våre brød er laget med surdeig. Vi koker melet før det går i deigen for å gi brødet en god og skjærefast skorpe. Til slutt langtidshever vi brødene i 12 timer. Ved å langtidsheve brødene får de god tid til å utvikle god smak, samtidig som de får en bedre karamellisering i skorpe.​​​

Blogg

Forandring fryder på Vinterbro senter!

Vi har fornyet kaféen vår på Vinterbro Senter! ☕️ Vi har som alltid brukt mye kortreiste materialer og gjenbrukte møbler ♻️ Velkommen inn!

Se butikken på kart

Baker Nordby er sertifisert 
håndverksbaker!

Med det nye fellesmerket Håndverksbakeri, ønsker bransjeforeningen å tydeliggjøre for forbrukerne hvilke bakerier som opprettholder en ekte håndverkstradisjon i Norge.

 

De som har sertifiseringen satser blant annet på faglig tyngde i produksjonen, opprettholder håndverkstradisjoner og bruker norske råvarer. 

 

Les mer om merket

Baker Nordby AS

Bjørnerudveien 17
1266 Oslo

Norge/Norway