top of page
IMG_1567.JPG
0B085D70-C816-4348-A3F7-0A1F58347424-5D2
F88AE27A-A51A-47D1-AA82-659B0317A5EF_edi

Ledig stilling som kafé- og bakerimedarbeider på Myrvoll stasjon

Vi søker deg med masse god energi som vil jobbe i team med oss! Vi er en engasjert gjeng som brenner for å gi kundene våre deilig mat, perfekt kaffe og hyggelige opplevelser. Vi ønsker oss én til på laget! Sammen skal vi lage verdens beste atmosfære i vår sjarmerende kafé på Myrvoll. 
 


Egenskaper og kvalifikasjoner vi ser etter:
– Er serviceinnstilt og liker å gi kundene en hyggelig opplevelse
– Har et øye for detaljer med ønske om å holde høy kvalitet på service og å lage en god atmosfære i kaféen
– Vil gjerne lære om produkter som kaffe, surdeig, bakervarer og pizza
– Har arbeidserfaring fra kafé eller restaurant (ikke et krav)
– Har erfaring med alkoholservering/har skjenkebevilling (ikke et krav)
– Har en god evne til å håndtere stress
– Du ser for deg at du kan håndtere pizzabestillinger 
– Kan håndtere klager/bemerkninger fra kunder på en profesjonell måte
– Liker å ha et høyt arbeidstempo, da det innimellom kan være mye å gjøre
– Liker å jobbe i team og å være en god lagspiller
– Er minimum 20 år
– Kan snakke norsk og/eller engelsk

 


Noen av arbeidsoppgavene:
– Forberedelse og produksjon av bakervarer, kaffe, påsmurt og pizza
– Legge opp varer i disken så den ser lekker og innbydende ut
– Varebestillinger og varehåndtering
– Servering og ekspedering
– Aktivt jobbe for å redusere matsvinn
– Åpne/stenge kaféen
– Rydding og renhold
 


Vi kan tilby:
– Unikt samhold med god energi, stolthet til faget og tillit til hverandre
– Personlig og faglig utvikling innenfor baking, surdeig, bakervarer, pizza, servering, service og kommunikasjon
– Du får ta en stor del i beslutningsprosesser, varebestillinger og annet administrativt
– Full opplæring og oppfølging
– Tett kontakt med administrasjon og ledelse som lytter til dine forslag og behov
– Lære å lage verdens beste pizza! *Selvutnevnt*
– Et sertifisert håndverksbakeri som bruker norske råvarer, opprettholder håndverkstradisjoner, har faglært arbeidskraft og er en godkjent læringsbedrift

 


Litt om kaféen vår på Myrvoll:
Sommeren 2020 åpnet vi en splitter ny kafé, med moderne disker, nytt interiør og en stor herteovn på Myrvoll stasjon. (Se mer av kaféen her.) Kafeen har fått et moderne, industrielt preg, samtidig som den har en koselig atmosfære. Her er både barnevogner og gåstoler velkomne! Kaféen har blitt et naturlig samlingssted for folk i nærmiljøet. Høsten 2020 turte vi å begi oss ut på pizzaservering og take away. Pizzaserveringen har så langt vært en suksess – og vi får ofte høre at vi lager den beste pizzaen i Nordre Follo! Kafeen ligger rett ved Myrvoll stasjon hvor det går hyppige avganger med lokaltog og buss. Her ligger kaféen: Trelastveien 12c, 1415 Oppegård.  Se kart i Google maps.

 


Litt om Baker Nordby:
Vi er et tradisjonelt bakeri og konditori som lager kaker, boller og surdeigsbrød. Vi er en familiebedrift som har holdt på siden 1908. Grunnlagt av Karl Paul Nordby som åpnet sitt første utsalg på Tøyen. Vi har i dag 13 kaféer i Oslo og omegn, og åpner vår 14ende kafé på Holmlia november 2021. Vi har hovedbakeri og administrasjon på Hauketo. Baker Nordby er et sertifisert håndverksbakeri. Sertifiseringen gis til de bakeriene som er med på å opprettholde en ekte håndverkstradisjon i Norge. Disse bakeriene satser på fagutdanning gjennom å være godkjent lærebedrift med lærlinger, har en stor andel faglært personale i produksjonen, opprettholder håndverkstradisjoner og bruker norske råvarer. Vi jobber for at baker- og konditorbransjen kan fortsette å levere godt, norsk kvalitetshåndverk til forbrukeren.

 


Ansettelsesform: Heltid (annenhver helg)

Frist: Søk innen 1. juni. 
Tiltredelse: Så fort som mulig

Søknad og CV sendes til medeier og personalansvarlig;
Birgitta Nordby birgitta@bakernordby.no

 

Vi gleder oss til å bli bedre kjent med deg!

Har du spørsmål til stillingen? Ta gjerne kontakt via samme mail.

bottom of page