Hils%20p%C3%A5%20de%20flinke%20bakerne%20v%C3%A5re%20%F0%9F%98%8A%20Disse%20s%C3%B8rger%20
Skjermbilde%202019-10-08%20kl.%2017_edited.jpg

Vi søker etter en baker til vårt bakeri

Vi er en engasjert gjeng med mye energi som brenner for å gi folk kaker og bakverk med god smak og kvalitet. Vi har mye å gjøre i bakeriet og søker etter en som kunne tenke seg å bli med på laget!

 

Egenskaper og kvalifikasjoner vi ser etter
– Du er serviceinnstilt og liker å gi kundene en fin opplevelse
– En god lagspiller med et positivt sinn
– Et øye for detaljer med ønske om å holde høy kvalitet på varene
– Interessert i videreutdanning/kurs i faget
– Svennebrev/fagbrev
– Det kan bli mye å gjøre innimellom, så du må ha en god evne til å håndtere stress og høyt arbeidstempo
– Tør å ta styringen og er opptatt av å ha kontroll
– Kan jobbe heltid
– Over 18 år
– Kan snakke norsk og/eller engelsk
– Du vil få mange små og store arbeidsoppgaver, men de du vil treffe på mest er:
– Forberedelse og produksjon av brød og bakervarer
– Varebestillinger og varehåndtering
– Aktivt jobbe for å redusere matsvinn
– Rydding og renhold

 

Vi tilbyr
– Unikt samhold preget av god energi, samarbeid, stolthet og tillit
– Lære å ta del i beslutningsprosesser, varebestillinger og annet administrativt
– Personlig og faglig utvikling i bakerfaget
– Et sertifisert håndverksbakeri som bruker norske råvarer, opprettholder håndverkstradisjoner, har faglært arbeidskraft og er en godkjent læringsbedrift.
– Full opplæring og oppfølging
– Tett kontakt med administrasjon
 

Sted: Oslo

Publisert: 28.08.2021

Søknadsfrist: Snarest

Stilling: Baker 

​Ansettelsesform: Heltid


Kontaktperson: Karl Petter Nordby
Telefon: 92816954

Send søknad og CV til: petter@bakernordby.no

Litt om Baker Nordby

Tradisjonelt bakeri og konditori som lager kaker, boller og surdeigsbrød. Vi er en familiebedrift som har holdt på siden 1908. Grunnlagt av Karl Paul Nordby som åpnet sitt første utsalg på Tøyen. Vi har i dag 13 kaféer i Oslo og omegn med bakeri og hovedkontor på Hauketo. Bakeriet er et sertifisert håndverksbakeri. Håndverksbakeri er en sertifisering som skal tydeliggjøre for forbrukerne de bakerier som er med på å opprettholde en ekte håndverkstradisjon i Norge. Disse bakeriene satser på fagutdanning gjennom å være godkjent lærebedrift med lærlinger, har en stor andel faglært personale i produksjonen, opprettholder håndverkstradisjoner og bruker norske råvarer. Som medlemmer av et fellesskap, jobber disse bedriftene for at den norske baker- og konditorbransjen kan fortsette å levere godt, norsk kvalitetshåndverk til forbrukeren.